lørdag 6. juli 2013

Det blåser 15 meter pr sekund

En tøff dag igjen. Trodde jeg var sliten i går, men det var jeg ikke. Det er i dag jeg er sliten. Motvind,  motvind og motvind. Rett før ei bru så stod det 15 meter pt sekund vindstyrke, det er jo litt. Og den kommer rett imot eller noen ganger som kastevind fra siden. Da gjelder det å holde sykkelen stø for her er det trafikk og til dels smale veier. Jeg må bare innrømme at jeg ga opp etter noen timer/mil og tok bussen ut til Å. Jeg pratet med Nina i telefonen rett etter at jeg var på plass her og ho spurte om jeg hadde det bra, jeg starte da"ja om en halvtime", og det stemte. Da var jeg klar for en gåtur,  ikledd ullstilongs, vindbukse, ulltrøye, ullgenser og vindjakke samt lue,  det er jo sommer. Må si jeg lengter hjem når jeg hører hvordan været er der. Dessuten savner jeg Noah og Odin. Er man i Lofoten så må man jo bo i en rorbu så da gjør jeg det i natt. Fantastisk utsikt rett ut i havet.
Selv om jeg sliter med vinden om dagen så er jeg ikke lei enda. Men turen går raskere enn planlagt fordi jeg velger å bruke buss når jeg er sliten. Jeg tenker at det er helt greit,  så får vi se hvor jeg ender opp til slutt. Jeg blir ikke her i Lofoten når det meldes slikt vær de neste 10 dagene, da beveger jeg meg heller videre mot nye mål. Det er jo det som er så deilig med ingen faste planer, alt kan endres på kort tid. Så får vi vente og se hva morgendagen bringer ♡

1 kommentar:

  1. Synes det høres ut som om det er greit allikevel. Godt at du hadde med varme klær. Ser fram til nye reisebrev. Ha en fin kveld allikevel tross været.

    SvarSlett